Wonder’s eten & drinken

Op het gezellige Coolplein is Wonder's iedere dag geopend voor een heerlijke kop koffie, een stuk taart, een goed glas wijn, een lekkere clubsandwich of een heerlijk a la carte gerecht. Vanuit de open keuken bereiden onze koks 7 dagen in de week de lekkerste gerechten. Een moment voor jezelf aan onze stamtafel, een snelle lunch, een High Tea met je dochter of een goede vriendin, een zakelijk diner, een drankje of diner voordat je naar het theater of de bios gaat, een vergadering op onze bovenverdieping, het kan allemaal! En vanaf ons verwarmde terras kun je genieten van de reuring op het Coolplein.

KIDS

Ook aan onze kleine gasten is gedacht met eigen kindergerechten, een kids High Tea, kleurplaten en een knusse kidscorner. Bij de kindergerechtjes krijgen zij een muntje waarmee ze zelf een kleinigheidje uit de speelgoed automaat kunnen kiezen.

GROEPEN

Een lunch of diner met familie? Een borrel met collega's? Een vergadering? Je verjaardag? Of een baby op komst? Wanneer je iets te vieren hebt, helpen wij je om er iets speciaals van te maken. Vraag onze bediening naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat!
En voor een complete avond uit hebben wij diverse arrangementen o.a. met Escape Room Alkmaar, Jack's Casino en Cool Kunst & Cultuur.

WONDER'S BOVEN WONDER'S

Wij beschikken over een prachtige bovenverdieping en een multifunctionele ruimte voorzien van beamer, wifi & airco. Geschikt voor vergaderingen, presentaties, private dining & zelfs als trouwlokatie!

GIFT CARD

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan de Wonder's gift card. Deze is te verkrijgen voor elk willekeurig bedrag of bijvoorbeeld voor een High Tea of High Wine.

Kom langs en beleef Wonderlijke sferen & smaken bij Wonder's Heerhugowaard!