Agenda

Schagen | tip: kerstborrel in Wonders Schagen

tip: kerstborrel in Wonders Schagen

Ligt het aan ons, of lijkt de tijd echt steeds sneller te gaan? Voordat je met je ogen kon knipperen was de zomer ineens voorbij, en nu vliegen we alweer in volle vaart op het einde van het jaar af. Wow!

KERSTBORREL
De aanvragen voor kerstborrels komen dan ook weer op gang. Er zijn al diverse data gereserveerd. Wilt u ook een kerstborrel, -diner of nieuwjaarsreceptie geven in Wonder’s? Dat kan nog, maar wacht niet te lang…

BOVENZAAL
Zoals u misschien wel weet hebben we afgelopen zomer de bovenzaal rigoureus verbouwd. Een totaal nieuwe uitstraling en nog meer mogelijkheden om groepen te kunnen ontvangen. Met eigen bar, hoge en lage zitjes, lounge gedeelte, de lekkerste hapjes en drankjes en enthousiaste bediening heeft u hier een eigen stukje Wonder’s alleen voor uw gezelschap.

ETENTJE
Bent u met een kleiner gezelschap? Wat dacht u dan van een gezellig borrel of etentje in Wonder’s? We maken met plezier een passend menu voor u!

INFORMATIE
Edwin, Gladys en Roy vertellen u tijdens een kop koffie graag wat de mogelijkheden zijn en stellen graag een arrangement op maat voor u samen. Bel gerust even om een afspraak te maken: 0224-212241

< Terug