Schagen | BRUILOFT

BRUILOFT

Je bruiloft is de dag van je leven, als een geweldige film waarin jullie de sterren zijn! Graag nemen wij de regie uit handen, zodat jullie kunnen stralen. En de eerste scene is natuurlijk jullie Wonder Wedding... Yes I do!

Onze sfeervolle bovenzaal met uitzicht op de prachtige Markt en kerk" is een officiele trouwlokatie. Geef elkaar het ja-woord en proost daarna met familie en vrienden. En aansluitend? Die keuze is helemaal aan jullie. Kies je voor een High Tea, een uitgebreide lunch, receptie, diner of een feest? Alles is mogelijk op een Wonder Wedding.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar als u na de officiele plechtigheid een knallend feest wilt geven of itmiem met elkaar te eten of... Wij denken graag met u mee.


Wilt u onze bovenzaal even zien? Of de mogelijkheden bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Roy of Edwin vertellen u onder het genot van een kop koffie graag de mogelijkheden.
Bel 0224-212241, mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) of kom even langs om een afspraak te maken.

 

< Terug