Reserveringen

Met z’n 2-en bij Wonder’s eten of kom gezellig met een groep. Wonder’s zou Wonder’s niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven.

Komt u met een klein gezelschap of alleen, dan is reserveren niet verplicht maar wel aan te raden. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon binnen lopen, we zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk te placeren. In de tussentijd kunt u gezellig plaatsnemen aan onze sfeervolle bar.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen gebruiken wij speciale menu’s. Dit om de snelheid en kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen. U kunt een groepsaanvraag doen via het online reserveringsformulier of door een mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Telefoon: 0224-212241
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Online: middels het formulier in de rechter kolom.

• Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde plek of tafel opgeeft, is dit altijd onder voorbehoud. Uiteraard doen wij ons best om aan uw voorkeur tegemoet te komen.
• Wij reserveren geen tafels op het terras.
• U ontvangt van ons automatisch een bevestigingsmail (let op: deze kan in uw spam terecht komen).
• Het kan voorkomen dat een arrangement online niet meer beschikbaar is. Wij staan u in dat geval graag telefonisch te woord om de mogelijkheden te bekijken.

Graag tot snel!