A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: strftime() expects parameter 2 to be long, string given

Filename: datetime_convert/pi.datetime_convert.php

Line Number: 59

"PASEN" // Agenda // Wonders // Wonder's Eten & Drinken

Agenda

Schagen | PASEN

zondag 1 april 2018 - PASEN

WONDERLIJK PASEN

PAASBUFFET
We pakken 1e paasdag uit met een heerlijk en uitgebreid brunchbuffet in onze gezellige bovenzaal. Gezellig samen in een ongedwongen sfeer kiezen uit al het lekkers wat we voor u gemaakt hebben, met genoeg keuze en voor ieder wat wils. Het paasbuffet begint om 11.30 uur en eindigt om 14.00 uur.

BRUNCH PLATTER 
Op 1e en 2e paasdag serveren we een brunch platter, geserveerd op houten planken met warme en koude gerechtjes. Met o.a. royaal belegde sandwiches, een soepje, smoothie, vers fruit en zoetigheden die je samen kunt delen. Voor onze kleine vrienden hebben we speciale kids gerechtjes.

Brunch 21,50 pp (excl. dranken)
Kinderen tot 4 jaar GRATIS
Kinderen tot 12 jaar 12 pp

EN ’S AVONDS…
Verrast onze keukenbrigade u graag met een samengesteld menu. U kunt genieten van3-gagnen verrassingsmenu voor 29,50 en een 4-gangen verrassingsmenu voor 36,50. Ook kunt u lekker a la carte eten. En natuurlijk gezellig borrelen met een glas wijn, speciaal biertje en lekkere hapjes.

RESERVEREN
Wilt u resereren? Loop gezellig bij ons naar binnen en reserveer een tafel bij een van onze medewerkers. Maar u kunt ook bellen via 0224-212241 of reserveren via onze website via deze link.

Beleef Wonderlijke sferen & smaken bij Wonder’s eten&drinken
Markt 17  // Schagen // 0224-212241  // http://www.wondersetenendrinken.nl

< Terug