Schagen | BEDRIJFSUITJES

BEDRIJFSUITJES

Helder Events is onze vaste partner in het organiseren van bedrijfsuitjes en groepsuitjes.
Een programma dat in Wonder's start en eindigt is Herken de Mol. Daarnaast is de bovenzaal van Wonder’s perfect voor de muzikale hit van tegenwoordig: de Tjoen van Toen!
Natuurlijk combineren we dit met een heerlijke en gezellige lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden...


Herken de Mol Schagen
Wie zou het zijn? Wie is de ‘verrader’ die zich zo ongemerkt mogelijk tussendoor begeven heeft maar wel de boel lekker loopt te saboteren? Alles draait om samenwerking en inzicht bij Herken de Mol Schagen. Je doorkruist met je team de stad om verschillende groepsopdrachten uit te voeren…Het winkelend publiek kan vandaag een belangrijke rol spelen, er worden enveloppen verstopt en cryptische omschrijvingen gegeven. Wie is er vandaag de slimste? De doelstelling bij ‘Herken de Mol Schagen’ is een zo hoog mogelijke groepsscore te behalen. Maar vergis je niet: de mol kan alles in de war gooien en je jacht naar de hoogst mogelijke score behoorlijk in de war schoppen. Uiteindelijk kan er maar één winnaar zijn: diegene die de bedrieger ontmaskert wint het spelprogramma. Dit uitje zorgt voor veel plezier met gegarandeerd een verrassende finale, waaruit maar één ding blijkt: schijn bedriegt!

Spelonderdelen
–          Cityrun
–          Walkie talkie opdracht
–          Weerwolven
–          Follow the money
–          Woordentrap

Duur: 3 uur
Vanaf 10 personen
Prijs: 29,50 pp ex BTW

Tjoen van Toen

“Vroeger, vroeger was alles beter!” Een veelgehoorde uitspraak tegenwoordig. Terug naar toen, naar wat geweest is, maar nu ook gewoon weer kan zijn! Beleef de tijden van vroeger met de muziek van toen! Met dit supergezellige en actieve muzikale programma dat op een locatie naar keuze gespeeld kan worden nemen we je graag weer terug naar vroeger. Met de ‘Tjoen van Toen’ komen alle hits van vroeger tijdens diverse speelrondes weer voorbij. Neem het tegen elkaar op onder het genot van een hapje en drankje en zing, vecht, huil, lach, werk en bewonder je team op weg naar de eerste plaats!
Singles werpen, reclamehits raden, meezingen met de gekste hits en kent u alle dansjes nog? Het komt allemaal aan bod!
Even de hersens kraken maar vooral gezelligheid met de hele groep! Het winnende team ontvangt een mooie prijs!

Duur: 2 uur
Vanaf 20 personen
Prijs: v.a. 15 euro pp ex BTW

Crazy 88 Polaroid Hunt

Heeft u een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in uw groep? U gaat de stad verkennen en wel op een hele leuke manier tijdens de Crazy 88 Polaroid Hunt! Wie maakt er op hilarische en ludieke wijze een foto met het hele team terwijl u op de koffie gaat? Dit is één van de opdrachten die gemakkelijk voor kan komen in het spelprogramma Polaroid Hunt. Voorafgaand aan de Polaroid Hunt krijgt u een duidelijke uitleg van onze gespecialiseerde spelbegeleiders.

U zult elkaar tijdens dit spel beter leren kennen door het maken van polaroid foto’s en het oplossen van verschillende vraagstukken. Uw belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor voor elke opdracht zo veel mogelijk punten! Na afloop van het spelprogramma zal door de jury een winnaar worden gekozen. De Polaroid Hunt is een uniek spelprogramma waarmee u de hele stad maar vooral elkaar op een originele manier leert kennen.

U krijgt alle foto’s achteraf mee naar huis als aandenken van een gezellige dag.

duur: 3 uur
vanaf 10 personen
prijs: 27,50 pp ex btw

Voor meer info en boekingen klik op de site van helder events of bel naar 0223-669359

 

 

< Terug